BUS & LIMOUSINE 
SERVICE​​

EN    HU​​​​​​​

A MI JÁRMŰVEINK

MINDENKINEK A MEGFELELŐ JÁRMŰ

Busz és limuzin szolgáltatásunk igénybevételéhez több mint 30  magas felszereltségű gépjármű közül választhat. Autóink mindig fedett, belvároshoz közeli garázsunkból állnak ki a megrendelőinkhez tisztán és kifogástalan műszaki állapotban.​

MERCEDES VIANO

Utasok száma: 5+2 vagy 6+2

Csomagok száma: 6 bőrönd


A Mercedes Viano delegációk, kisebb csoportok, vagy épp egy nagyobb család szállítására termett. Tág utastere, kényelmes ülései és akár 6 bőrönd befogadására képes csomagtartója remek utazásélményt kínál. Legyen szó akár rövidebb, akár hosszabb utazásokról.

BUDAPEST 

Városnézés

MERCEDES V OSZTÁLY, LUXUS


Utasok száma: 5+2

Csomagok száma: 6 bőrönd


Kényelmi felszereltség: bőr belső, klíma, dönthető kartámaszos ülések

Mercedes V-osztály luxuskivitelben: üzleti vagy politikai delegációk, kisebb csoportok, vagy épp egy nagyobb család szállítására ajánljuk. Légkondicionált utastér, bőr belső, dönthető kartámaszos ülések gondoskodnak a legmagasabb szintű kényelemről.

MERCEDES SPRINTER 7+2 LUXUS

Utasok száma: 7+2

Csomagok száma: 8 bőrönd


Kényelmi felszereltség: klíma, mikrofon, dönthető forgatható bőr ülés, hűtőszekrény, DVD

A Mercedes Sprinter rövidebb változatát üzleti vagy politikai delegációk, kisebb csoportok szállítására ajánljuk. Dönthető, forgatható bőr üléseinek köszönhetően út közben egy üzleti tárgyalás, vagy épp egy kellemes baráti beszélgetés egyaránt kényelmesen folytatható. A felfrissülésről a beépített hűtőszekrényből lehet gondoskodni, a kikapcsolódást pedig a DVD lejátszó biztosítja.

MERCEDES SPRINTER 12+2

Utasok száma: 12+2

Csomagok száma: 12 bőrönd


Kényelmi felszereltség: klíma, mikrofon, dönthető ülés, hűtőszekrény, olvasófény, DVD

A Mercedes Sprinter 12 személyes változatát turistacsoportok szállítására ajánljuk. Dönthető ülései hosszú utakon is kényelmesek, a csoporttal való kommunikációt a járműben elhelyezett mikrofon teszi egyszerűvé. A felfrissülésről a beépített hűtőszekrényből lehet gondoskodni, a kikapcsolódást pedig a DVD lejátszó biztosítja.