BUS & LIMOUSINE 
SERVICE​​

EN    HU​​​​​​​


TÖBB MINT 25 ÉVE ÖNÖKÉRT

A BLS Budapest egyik legismertebb luxusautó és buszkölcsönző vállalkozása 1993 óta. Cégünket azért hoztuk létre, hogy prémium kategóriájú Mercedes járműveinkkel bárhová biztonságban eljuttassuk Önt, delegációját vagy csoportját, megrendelésének megfelelően.


RÓLUNK

TÖBB MINT 15.000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL

A több mint 30 járműből álló flottánkban található különböző méretű limuzinok, kisbuszok és buszok mellett szolgáltatásunk erejét jól képzett és tapasztalt gépkocsivezetőink munkája adja. Rendszeresen végezzük turisták és turistacsoportok, valamint üzletemberek, magas rangú személyek, előadóművészek, üzleti és politikai delegációk szállítását.

Büszkék vagyunk rá, hogy munkánk elismeréseként 2014-ben a Budapesti Iparkamarától megkaptuk az Év Személyszállító Vállalkozója címet.

MUNKATÁRSAINK

 ISTVÁN IVANOV


Mihálovits György

MIÉRT VÁLASSZA A BLS-T

01 /

ELISMERT ÉS MEGBÍZHATÓ

2014-ben a Budapesti Iparkamarától megkaptuk az Év Személyszállító Vállalkozója címet. Tagja vagyunk a Megbízható Fuvarozók Klubjának

02 /

TISZTA AUTÓK, KÉPZETT SOFÖRÖK

Autóink mindig fedett, belvároshoz közeli garázsunkból állnak ki a megrendelőinkhez tisztán és kifogástalan műszaki állapotban.​ Sofőrjeink képzettek, elegánsak, udvariasak, nagy tapasztalattal és helyismerettel bírnak.

03 /

NAGY JÁRMŰPARK

Nálunk, több mint 30 db luxus felszereltségű járműből választhat.

04 /

RUGALMAS ÉS ALKALMAZKODÓ

Alkalmazkodunk az Ön egyedi igényeihez, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne.

1993 óta számtalan elégedett ügyféllel dolgoztunk már, akik rendszeresen ajánlanak minket és visszatérnek hozzánk. Íme, néhány közülük:

AJÁNLÓLEVELEK

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a BLS szolgáltatásait. Hosszas töprengés után választottam őket, mert egy komoly üzleti partnerem szállítását kellett megoldanom, és nem igazán volt tapasztalatom hasonló cégekkel. A honlapon levő információk alapján végül úgy döntöttem, hogy bizalmat szavazok nekik.
Utólag nagyon örülök neki, hogy így döntöttem, mert valóban, már a telefonos egyeztetéstől lehetett érezni, hogy profikkal van dolgom. Az autó tényleg olyan volt, mint, amit megbeszéltünk, a sofőr is kiválóan tette a dolgát. Nem volt semmilyen kellemetlen meglepetés, vagy utólag kiderülő "apró betűs rész".

BRADLEY GROSH